Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lindås-Långasjö FF Lindås-Långasjö FF

11 april 2015
12:00

Hovshaga AIF

Referat: Lindås BK/Långasjö GoIF - Hovshaga AIF

Dagens genrep mot Hovshaga på Lindåsvallen slutade med hemmaseger med 3-2 efter halvtidsledning med 1-0.
L/L skapade de farligaste chnserna under första halvlek även om Hovshaga stog för merparten av bollinnehavet. Anton Malmqvist gav hemmalagat ledningen efter att ha vunnit en närkamp med Hovshagas siste man och därefter iskallt rullat in ledningsbollen. Andra halvlek dominerades klart av Hovshaga. L/L hade svårt att behålla bollen och fick allt som oftast lyfta långt vilket inte blev så långt i motvinden. Trots detta slutade andra halvlek 2-2, detta tack vare några fasta situationer som L/L uynyttjade på bästa sätt. 2-0 alldeles i början av andra halvlek var en frispark från Coffe som Kim Johansson nickskarvade förbi Hovshagas målvakt. I slutminuten nickade sedan Kim in en hörna perfekt slagen av Sebastian Abrahamsson. Som genrep var detta en nyttig match för hemmalaget. Som nykomling i serien får man bereda sig på att jobba i 90 minuter för att nå resultat det finns inga genvägar.